Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Vi er altid nøgne ved alle arrangementer !
Ring til  (+45) 5027 2816 / 6085 2609 - OBS!! Frie Kroppe holder ferie indtil oktober 2009 hverdage efter kl. 9 

Aktiviteter

Velkommen til Netværket Frie Kroppe

for exhibitionisme, swingers, nudister og m.m.

Kan du lide at vise dig nøgen frem og se på andre

Frie Kroppe på Kinky Copenhagen - Erotisk Festival

Klik på pikken! Klik på brysterne!

Foto til venstre Sulten Drage

Foto til højre fra: Omslag af Kinky Copenhagens Program  

med samme lyst, så ring til Netværket Frie Kroppe for både par og singler, og snak med os om hvad du ellers kunne tænke dig, og om Netværket ser ud til at være noget for dig eller om der er andre muligheder.

De forskellige arrangementer i Netværket Frie Kroppe foregår i Københavnsområdet i nogle af medlemmernes hjem. Vi har haft paraftener og optræden, arrangementer kun for mænd alene, og vi har haft snakke-  og videoaftener og mandestrip og lige for nylig har vi fået demonstreret spændende Tantra-sex på nært hånd. Og som sagt, vi er altid nøgne, når vi mødes, og man må altid lege med sig  selv og med sin evt. partner - og mange gange meget mere, og du kan være helt anonym.

Vi  kan godt bruge flere steder at være til vore arrangementer – og vi påskønner altid flere kvinder med lyst til at vise sig frem, samt kvinder eller par, der har lyst til at optræde for et opstemt publikum, der gør sit til, at alle får en god aften og vi planlægger mange flere og vidt forskellige arrangementer til glæde for dig og alle deltagerne.

Du har også mulighed for at  lave dit eget arrangement, som du kan få annonceret på vores medlemstelefonavis, der kun er for medlemmer.

Derfor har du også mulighed for at lave dit helt eget program - faktisk lige som DU vil have det og som DU kan få annonceret på vore medlemstelefonavis, som kun er til for medlemmer.

Hvis telefonen her er optaget i telefontiden vil du i stedet høre telefonavisen, men så kan du bare ringe igen lidt senere.

 

Vi er altid nøgne ved alle arrangementer !
Ring til  (+45) 5027 2816 / 6085 2609 - OBS!! Frie Kroppe holder ferie indtil oktober 2009 hverdage efter kl. 9 

Netværket

Frie Kroppe

Din krop er din & min krop er min!

Klik på Links

Hjem