Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Frivilligt sex-arbejde, Troels Schmidt
og
Rebekka Weimar

  Se Video nedenfor her og nu og Lyt til et fordomsfrit og rationelt syn på prostitution ved den berømte, tidligere luder, Rebekka Weimar (Google Streaming)

Troels Schmidt - forfatter, kulturaktivist og tidligere luder
- trykt i dagbladet Information d. 26. nov. 2006

Ros til Anders Haahr Rasmussens interview med professor Don Kulick (19. nov. 2006) for endelig at slå fast, at forudsætningen for at føre en debat om prostitution er evnen til at skelne mellem frivilligt og tvungent sexarbejde.

Som tidligere sexarbejder i en moden alder véd jeg at arbejde med at servicere sex oplevelser og ditto tjenester kan og ofte har været ganske fornøjeligt og ikke udelukkende et spørgsmål om kroner og øre.

Herudover har jeg kendt den tidligere luder, humanist og sexarbejder Rebekka Weimar ganske godt. I en radioudsendelse som jeg foranstaltede fortæller hun frejdigt om hendes tidligere forhold til sine kunder og branchen som helhed:
http://www.just-well.dk/dantvra.htm

Jeg kender også sexarbejdere som er højt op i alderen og for hvem forretningen og det sociale netværk er velfungerende.

Jeg vil afslutte med påstanden om at der må være en del mennesker der blot supplerer en ellers fast indtægt for at opnå en bedre husholdning til gavn for hele familien.

Men det mest forbavsende ved problematikken i interviewet i Information er måske, at vi alt for ofte ikke forstår selv ganske banale ting før et geni eller en professor skærer det ud for os i pap. Sidstnævnte er bestemt psykologisk interessant.

 

Hjem