Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Heksejagt på muslimer

 

MetroXpress 20. august 2007:


Statens heksejagt på muslimer

- Indfødsretsprøven
Af Troels Schmidt

Indfødsretsprøven er fuldstændig overflødig for indvandrere, der er født og opvokset i Danmark og har gået ni år i dansk skole." MetroXpress 17. august.
Men
indfødsretsprøven er ikke 'overflødig', den er en lovmæssig del af statens heksejagt på muslimer. 

En af den klassiske heksejagts faste bestanddele er særlove, hvor den heksejagtede gruppe ikke stilles lige for loven - af alle andre danskfødte kræves der ikke nogen indfødsretsprøve.

 

Læs Information fra d. 26. juni 2007:
Heksejagt på muslimsk instittion:
Børnehaven Salam lukker

- At Hizb-ut-Tahir angiveligt skulle have kuppet bestyrelsen og forbudt børnene at synge, danse og tegne er afvist af LFS, de ansattes fagforening. Det er de falske anklager som gør dette til en heksejagt på børnehaven.

Apropos - Heksejagt Index - klik her

Hjem