Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Prostitution er ikke vold
Svar på: Købesex
Af Hans Christian Meklenborg

  Se Video nedenfor her og nu og Lyt til et fordomsfrit og rationelt syn på prostitution ved den berømte, tidligere luder, Rebekka Weimar 
(Google Streaming) 

forkvinde for Tartaros - Selskabet for den Fantastiske genre, forkvinde for B-holdet, forkæmper for de udstødte og humanist

Kære Charlotte-Odile Poulsen

Det som du kalder vold (Politiken den 4. juni 2003), skyldes først og fremmest tankeløse menneskers opfattelse af prostitution, samt at en del prostituerede har valgt et job, som de ikke kan klare psykisk. Men jeg synes, at det er meget forkert af dig at bruge ordet vold på denne måde.

At mange prostituerede bliver marginaliserede, er simpelthen noget svineri. Det er vigtigt, at vi respekterer andre mennesker – også når vi ikke forstår dem. Der er ingen af os, der  har nogen ret til at diskriminere andre mennesker, hvad enten de er prostituerede eller har andre erhverv. Og husk så lige, at en prostitueret sælger ikke sig selv – men sælger en seksuel ydelse!

Alt arbejde dur ikke til alle mennesker. Jeg personlig ville f.eks. ikke kunne klare at være slagter eller kirurg. Ingen skal kunne tvinges til et arbejde, de ikke kan klare.

Med hensyn til narko problemer er det vigtigt, at samfundet hjælper narkomaner på en meget mere human og effektiv måde, så de ikke føler sig  t v u n g e t  til at være prostituerede for at tjene ind til narko.

Enhver form for kriminalisering af f.eks. prostitutionskunder -  som man har gjort i Sverige – vil derimod medføre vold og usikkerhed for de prostituerede og vil også nemt blive til stor skade for mange andre.

Du skriver til sidst, at du ikke har hørt om et argument, der taler for prostitution.

Jeg har et argument: Mange mennesker har brug for det!

Fordi de mangler en partner - er handikappede - er syge - har en samlever, der ikke kan finde ud af det – er nysgerrige – måske et par, der ikke kan finde ud af det – og mange andre.

De har brug for det – alle sammen!

De skal hverken kriminaliseres eller diskrimineres.

 Jeg synes, du skal glæde dig over alt det gode, du har gjort for alle de mennesker, der har mødt dig.

Respekter dem alle sammen – og ikke mindst – respekter dig selv.

Kærlig hilsen Hans Christian Meklenborg

Hjem