Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Heksenes Befrielsesfront har reddet heksen 
fra torturdøden i flammerne
på Peblingesøen i København Sankt Hans Aften 
- klik på

Fotos af "Tøsen er reddet"

Læs nu her hele teksten fra Nyhedsavisen d. 27.  juni 2007:
Hurra - heksene er reddet, skrevet af Troels Schmidt
"I modsætning til hvad Odd Højholm skrev igår i Nyhedsavisen er den historiske hekseafbrænding forgået på et kristen teologisk-juridisk grundlag, hvor kvinden blev anklaget for at være i ledtog med selveste djævlen. 

I dag bliver heksen som symbol på det onde ikke brugt positivt. Et eksempel herpå beskrev du i går med din udnævnelse af Anne Marie Helger og Ritt Bjergaard til hekse, der nok fortjener at blive brændt af, selvom det formentlig kun er symbolsk. 

Politisk er Bjergaard heller ikke min kop te. Alligevel mener jeg ikke, at det tjener noget godt formål at brænde symbolske mennesketyper af, og derfor synes jeg at det er fint at Heksenes Befrielses Front reddede ”Tøsen” fra flammerne på Sortedams Søen i København og dermed satte en stopper for kommunens politisk korrekte finansiering af hekseafbrændinger – for nu har Danmark meldt sig ind i verdenssamfundet, hvor det ikke længere er god tone at brænde hekse af. Hurra for det!"

-----------------------------------------------------------------

Læst i Politiken fra d. 25. juni 2007
Historisk vendepunkt: for første gang i over 120 år er det ikke længere politisk korrekt at brænde hekse Sankt Hans aften 
- i den politiske korrekte avis var der ikke ét eneste ord eller foto i Politiken Søndag eller mandag d. 25. om afbrænding af hekse!

I modsætning til sidste år, hvor den "levende avis" skrev på forsiden og illustreret med foto og det hele: I Danmark afbrænder enhver flek og by med respekt for sig selv en heks af hvert Sankt Hans. Men i år er INTET nævnt her - formentlig for første gang siden ritualerner startede for ca.  120 år. Dette er et historisk vendepunkt (mentalitetsforandring?) for Danmark. Hurra for det!

Læst i Dagbladet Politiken fra lørdag d. 23. juni:
Hekseafbrændinger, af Torben Carlsen:

"... Hvordan privatpersoner fejrer dagen rundt om i baghaven, står for deres egen regning; men når politiske partier fra venstre til højre offentligt afholder symbolsk menneskeofring, føler jeg mig forpligtet til at protestere. ..."

Læst Nyhedsavisen fra fredag d. 22. juni 2007:
Sankt Hans bål hyldest uden hekseafbrændinger
af journalist, forfatter og kulturaktivist Troels Peter Schmidt - Klik her

----------------------------------------------------------------------

Slut på en æra med hekseafbrændinger
Af Troels Schmidt, kulturaktivist

Heksenes Befrielsesfronts redning af  "Tøsen" på Peblingesøen i København lørdag d. 23. juni 2007 markerede begyndelsen på slutningen af politisk korrekte hekseafbrændinger i Danmark. Hvordan det?

Jo, det er der noget der tyder på, idet ingen af de 7 aviser jeg læste mandag havde fotos af hekseafbrændinger, som tilfældet dog har været alle de forgående år. I selve den politiske korrekte Politiken var der ej heller søndag ét eneste ord eller foto om eller af afbrændte hekse! Dette i modsætning til sidste år, hvor den "levende avis" skrev på forsiden og illustreret med foto og det hele: I Danmark afbrænder enhver flek og by med respekt for sig selv en heks af hvert Sankt Hans. Men i år er INTET nævnt at finde her – formentlig for første gang i over 120 år. Heller ikke i BT mandag var det muligt se nogen heks på bålet. Jeg tror dette er et historisk vendepunkt (mentalitetsforandring?) for Danmark. Og hurra for det!

 

Hjem