Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Politikens/Seidenfadens heksejagt

Politikens Tøger Seidenfaden har forsvaret sin avis´ ret til at drive heksejagt på forfatteren til "fra Incest til Medie-hetz", Troels Peter Schmidt, webredaktør af Just-Well.dk:

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz, som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog
ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium
- klik her

Men mindst seks kendte kulturpersonligheder er ikke enig med chefredaktøren :
FORUDEN RUNE  ENGELBRETH LARSEN:
I Dagbladet Information skrev daværende formand for Minoritetspartiet, Rune Engelbreth Larsen, om  Schmidt: "Den person [Troels Schmidt] har aldrig selv været pædofil." (Kilde: "Når man ikke kan argumentere", af Rune Engelbreth Larsen, Information, 18.12.2004.) Derfor kan man ikke tillade sig at kalde Schmidt noget han ikke er. - Herudover 
AFVISER ALLE NEDENSTÅENDE KENDTE kulturpersonligheder, implicit eller eksplicit, dagbladet POLITIKENs HEKSEJAGTs "ret" til at kalde Troels Peter Schmidt "pædofil" når han ikke er det:

Forfatter, journalist og psykoterapeut Maria Marcus - klik på: http://www.just-well.dk/maria_marcus_afviser.htm  

Formand for Landsforeningen for bøsser og lesbiske 
Søren Laursen - klik på:

http://www.just-well.dk/lbl.htm
 

Forfatter og journalist på Weekendavisen Leif Blædel – klik på: http://www.just-well.dk/anmeld2.htm

Forfatter og filminstruktør Christian Braad Thomsen – klik på:
http://www.just-well.dk/sochetz.htm

Forfatter og kinesiolog Hugo Hørlych Karlsen – klik på:
http://www.just-well.dk/karlsen.htm

"fra Incest til Medie-hetz" er en dokumentation på chefredaktørens lemfældige og ukritiske holdning til Politikens etikettering af undertegnede som pædofil. At dette kan komme fra en “ansvarlig” overordnet på “Den levende avis” er både chokerende og tankevækkende - ikke mindst for dennes arrogante holdning i sit forsvar af medie-hetz metoden.

                      Seidenfaden står forrest når han skal forsvare hvad der ikke kan forsvares, nemlig Politikens ret til at kalde et menneske for noget det ikke er, for så derefter at nægte vedkommende at svare på tiltale.

                      Da Politiken anmeldte og roste filmen “Heksejagt” der beskrev en gammel, og symboliserede nutidige forfølgelse, kunne jeg intet andet end at opleve et bundløst hykleri fra dette nyopståede tabloids side. Jeg har igennem tiden ydet en aktiv indsats til fordel for et mere humanistisk og demokratisk samfund. Også for de pædofile. Hvorfor Seidenfaden antager at jeg er pædofil.

                      Hvis jeg skulle have den samme seksualorientering, etnisk eller politisk baggrund som alle dem jeg har forsøgt at være fortaler for, så skulle jeg være lesbisk, pædofil, transvestit, sado-masochist, feticist, politisk flygtning, barn, neger, kvinde, ... kineser, grønlænder, zoofil, osv. Men jeg er ingen af disse. Og ingen kan være dem alle.

                      Når udgangspunktet for en logisk tankegang er falsk, kan selv nok så meget “logik” ikke rette op på en fejl. Da foreninger er åbne også for sympatisører kan man ikke automatisk kalde alle medlemmerne det, som gruppen ellers står for (det som den samlede gruppe står for). Men Seidenfadens tankegang er endnu mere ekstrem: Han tror, at hvis man har den opfattelse, at pædofili i sig selv er uskadeligt, så må man selv være pædofil! Hvorfor han i sin argumentation henviser til nogle af mine synspunkter i “hele og FRIE børn”, som en del af sin begrundelse for at stigmatisere mig. Men med chefredaktørens tankegang må man betragte en lang række forskere som pædofile, alene ud fra deres forskning. En sådan tankegang skal man jo enten efterlyse helt tilbage i middelalderen, eller i et totalitært styre i det tyvende århundrede.

                      I denne forbindelse er det pudsigt at overveje den kendsgerning, at lektor ved Ålborg Universitet Hans Hessellund anmeldte en videnskabelig antologi “Children & Sex” i Nordisk Psykologi og i selve Politikens Hus - i Ekstra Bladet. Den grundholdning som Hessellund giver udtryk for i sine anmeldelser, er identisk med min egen og det er oprindeligt derfra at min opfattelse af pædofili stammer. Ifølge Seidenfadens egen tankegang må Hans Hessellund selv være pædofil, og ikke mindst de personer der har godkendt trykningen af Hessellunds anmeldelser i hhv. Ekstra Bladet og i Nordisk psykologi!

                      Lad det allerede fra de første sider i denne bog stå helt klart: “En pædofil er en person ... der især føler sig tiltrukket af personer, der aldersmæssigt befinder sig i perioden før, under og/eller lige efter puberteten. Den pædofile finder sin egentlige seksuelle tilfredsstillelse i forhold til børn og unge i denne aldersgruppe, idet der er store individuelle variationer med hensyn til, hvilken aldersgruppe der er den foretrukne. Det er karakteristisk, at i og med den unge bliver fuldt udviklet i legemlig henseende, forringes hans seksuelle tiltrækning for den pædofile.” (s. 280 i “Klinisk Sexologi”, af Preben Hertoft)

                      Vanggaard ... mener, at voksne mænds og drenges gensidige sexuelle tiltrækning er noget ganske alment forekommende, som imidlertid undertrykkes i vor kultur. Bl.a. anfører han: “Mellem mænd og drenge... findes der følelsesforhold af en farve og intensitet, som nøjere betragtet naturligt må kaldes seksuelle, selv om det genitale kun ligger hinsides forholdet og uden for parternes bevidsthed.”. (s. 279, do.)

                      Det er min opfattelse at gennemsnitsdanskeren har noget pædofili i sig, bevidst eller ubevidst, i mere eller mindre grad. Mit syn er i overensstemmelse med en psykoanalytisk indsigt i den menneskelige seksualitet, som i øvrigt er hvorfra jeg har hentet min opfattelse. Men dette er selvsagt ikke ensbetydende med at gennemsnitsdanskeren dermed er pædofil, tværtimod.

Troels Peter Schmidt, forfatter og webredaktør af Just-Well.dk
- uddrag fra Schmidts "fra Incest til Medie-hetz"

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz, som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

- for flere boganmeldelser - bl.a. i Weekendavisen af Leif Blædel, - klik her

Apropos:
Se også: 
Politikens heksejagt på den grønlandske mand 
- klik her

-------------------------------------

Hele bogen "fra Incest til Medie-hetz"
kan lånes på biblioteket

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

 

Hjem