Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Theo van Gogh - heksejæger eller frihedskæmper?

I Politiken 11. nov. 2004 om mordet på Theo van Gogh kommer kronikøren ikke ind på sagens kerne: Hvorvidt Theo van Gogh udelukkende var eksponent for ytringsfriheden eller om han tillige var heksejæger forklædt som frihedskæmper.

Det er relevant fordi van Gogh blev kritiseret i DR1 for at have instrueret en film med faktuelle fejl om Islam. Mord kan ikke retfærdiggøres, men andre aspekter er også væsentlige.

Måske handler van Goghs død ikke kun om intolerance og ytringsfrihed, men i lige så høj grad om frustrerede fanatiske enkeltpersoners krænkede religiøse retsfølelse udløst af en måske ulødig film.

Hjem