Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Leif Blædels nye bog Justitsmord - Vadstrupgårdsagen
Som led i debatten om "Vadstrupgård-sagen":

Weekendavisen nr. 22    4. - 10.  juni 1999

Plimmelim

Poul Pilgaard Johnsen, Weekendavisen, udtaler sig om John Damm Sørensen:  

"Fra min tid som journalist i Gladsaxe erindrer jeg John Damm Sørensen som en mand, der har viet sit liv til at bekæmpe de eksempler på konspiration og magtmisbrug, som han - uden smålig skelen  til fakta, rimelighed og almindelig sund fornuft - mener at kunne konstatere overalt.

  Nu er turen så kommet til mig selv, efter at jeg sammen med min kollega, Martin Krasnik, i en artikel har viderebragt kritik af Cavlingpris-modtageren Tonni Vinkel Sørensens dækning af børnesex-sagen fra Vadstrupgård.

  >>At Poul Pilgaard før han kom til Weekendavisen, var ansat i Gladsaxe Kommune som daglig leder af Radio

Hjem

 Gladsaxe, hvor Vadstrupgård-lederens mand er bestyrelsesformand, må vel give anledning til visse overvejelser mht. troværdigheden af hans artikel,<< skriver John Damm Sørensen i en kommentar i Bøger i sidste uge.

  Hvilke overvejelser?, spørger jeg.

  Jeg har aldrig, hverken før eller nu, haft andet end en professionel relation til Finn Held (Vadstrupgård-lederens mand, red.), der på et tidspunkt var formand for den offentlige financerede, men redaktionelt uafhænige Radio Gladsaxe. Og jeg skal illustrere absurditeten i John Damm Sørensens insinuationer med et tænkt, men helt parallelt eksempel:

  Albertslunds borgmester Finn Aaberg er som bekendt formand for Danmarks Radios bestyrelse. Skulle en journalist, der for tre år siden var ansat i DR, ikke i dag og nu ansat på Politiken, kunne skrive om en sag, der vedrørte Finn Aabergs kones arbejdsplads >>uden at det gav anledning til visse overvejelser mht. troværdigheden af hans artikel<<?

  Det er helt plimmelim."

Se evt. også:  Skandalen Cavlingkomiteen:

Blædel, Anna Vinding, John Damm Sørensen m.fl.  i aktuel debat: Weekendavisen

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: