Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her  

 

Denne Internet Avis
søger at holde så mange mennesker som muligt orienteret om de vigtigste bestræbelser i samfundet - lokalt og globalt - på alles ret til at udøve selvbestemmelse i egne anliggender, sålænge disse ikke er til skade for dem selv eller andre. Ingen af de omtalte personer eller grupper på denne site har noget som helst med hinanden at gøre - men udtrykker blot  hver for sig min holdning til de udvalgte temaer og/eller enkeltpersoners holdning til et udvalgt emne.    
Mere om denne site:

Denne site
Hjemmesiden


Folkets   Park     Gaderummet     Børnemagt    Ungemagt

Hvad er antipædagogik?    Antipædagogisk syn


 

Det er mit indtryk at de fleste unge som ønsker selvbestemmende ungdomshuse selv bekæmper uhyggelige fænomener som f.eks.:

RACISME, SEXISME, HOMOFOBI, HÅRDE STOFFER OG VOLD. 

Det er  mit indtryk at de fleste unge BANDLYSER  asocialt adfærd.


Jeg tror at mange unge som slås for flere ungdomshuse ville indføre flere billige og sunde FOLKEKØKKENER, hvis de fik flere ungdomshuse - også derfor burde vi andre borgere i samfundet støtte de unge heri. 


Troels Peter Schmidt:
Som antipædagog og som medmenneske i dette samfund er jeg nød til at støtte etablering af mange selvbestemmende ungdomshuse. Jeg vil gerne bakke op omkring samfundets støtte hertil. Og jeg har selv deltaget i demonstrationer til fordel for ungdommens ønsker om flere ungdomshuse:

Et eksempel på at ungdommen i dag er  fredelig har jeg fra en demonstration som fandt sted torsdag 20. maj med 600-700 demonstranter! Sådan oplevede jeg denne demo: 

En rigtig flot og fredelig! demonstration blev gennemført af Ungdomshuset samt dets støttere og tilhængere - i København fra Ungdomshuset til Rådhuspladsen - og tilbage til Ungdomshguset. Selv forlod jeg demonstrationen lige efter Nørreport S-Station.

  Jeg oplevede at der var utrolig mange mennesker tilstede, at vi var deltagere i og nyder af en selvsikker og forventningsfuld stemning. En livsbekræftende selvforsvars kampgejst - i det tilfælde at selvforsvaret nogensinde måtte blive en nødvendighed. Det bragede midt under demonstrationen med slagord og larmende trommerytmer. Skønt!  
- Troels Peter Schmidt


Bøger  om selvbestemmelse til enhver i egne anliggender:

Børnemagt          Ungemagt

Bøger af Troels Peter Schmidt om selvbestemmelse til enhver i egne anliggender: 

Ungemagt           Børnemagt

Bog af Troels Peter Schmidt om nogle af de problemer der kan opstå når et menneske - midt i en tid med heksejagt og hysteri og justitsmord - vil oplyse om principper angående selvbestemmelse til enhver i egne anliggender. Disse bøger kan lånes på biblioteket:

Ungemagt               Folkemagt           Børnemagt

Ungemagt               Folkemagt           Børnemagt


Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her

Hjem

Bekæmp censur!  - Resist Censorship!: