Se 1½ time lang Foredrag på Dansk, på YouTube nuklik påNyeste forskning som kategorisk afviser det universelle incest tabu: Engelsk Introduktion (4 min.), resten på dansk. Engelsk tekst til højre for videobilledet på YouTube findes 3 links: til ægyptologens forlag, hvor bogen kan købes, til bogens indholdsfortegnelse og til de første 24 sider af bogen som alle kan læse fritklik her
For at afspille hele det 1½ time lang foredrag / diskussion automatisk
(i stedet for manuelt én efter én) gå til følgende YouTube side og klik på "Play All" i højre side - for automatisk afspilning gå først til den pågældende YouTube side ved atklikke her
New Research Rejects Universal Incest Taboo: Eng. Intro, Eng. Text Right of Screen; Dansk Foredrag
klik her

 

Her følger en koncis introduktion til nærværende injurie-klage (= heksejagt):

Som fandt stede på Nyhedsavisens Internetsider::
Eksemplarisk anskuelses-undervisning i en heksejagt - et ellers vanskelig-forståeligt fænomen, læs redaktør Troels Schmidts indlæg "KENDT OG NU TILLIGE BERYGTET" om heksejægeren Birgit Bergløv nedenfor:
 

 

KENDT OG NU TILLIGE BERYGTET
Af Troels Schmidt
(Nedenstående er en opdateret kort version af 
mit oprindelige debatindlæg på
Nyhedsavisens Internet sider - fra d. 20. juli 2007:)

Den modbydelige og afskyvækkende heksejæger Birgit Bergløv (= pseudonym Bitten2 på Nyhedsavisen)  
er kendt og nu tillige berygtet på Nyhedsavisens Internetsider d. 15. juli 2007 01:42. 
Bergløv skrev: "Hvis nogen reagerer på at jeg kalder Troels Schmidt pædofil, så er jeg i godt selskab med bl.a. Politiken." Men det har Politiken senere måttet indrømme, var forkert
- klik på: http://www.just-well.dk/pollies.htm  .

Ydermere: I Dagbladet Information skrev daværende formand for Minoritetspartiet, Rune Engelbreth Larsen, om  Schmidt: "Den person [Troels Schmidt] har aldrig selv været pædofil." (Kilde: "Når man ikke kan argumentere", af Rune Engelbreth Larsen, Information, 18.12.2004.) Derfor kan man ikke tillade sig at kalde Schmidt noget han ikke er. Men Bergløv fortsætter alligevel med løgnen: "… retten har konstateret, at det er tilladt at kalde ham pædofil." Men de danske domstole har aldrig behandlet dette spørgsmål. Jeg, Troels Schmidt, har til gengæld siddet som nævning i 4 år ved Østre Landsret, og det kan kun fuldstændig straffrie borgere i dette land.

Med heksejægeren Birgit Bergløvs løgne eller manipulationer danner der sig et billede af en heksejæger i aktion, der begynder at tegne sig for næsen af os. Det giver mulighed for eksemplarisk anskuelses-undervisning af et ellers vanskelig-forståeligt fænomen som heksejagt.

Kære Birgit Bergløv (= pseudonym Bitten2 på Nyhedsavisen)

Jeg vil mene at din opførsel, her på Nyhedsavisens hjemmeside repræsenterer en heksejagt fordi du:  

1.      Viderebringer uvederhæftige påstande. I en offentlig debat forventer jeg at man som deltager tænker selv.

2.      Du, Birgit Bergløv, har det tilfælles med Søren Krarup, at I begge afviser menneskerettighederne. Krarup vil bare ikke have dem, mens du, som de første inkvisitioner, vil indføre særlove i stedet for de facto menneskerettigheder som skal gælde alle - klik på: http://www.just-well.dk/somvad.htm

Dvs. du vil ophæve princippet og praksis om lighed for loven. Dette er bestemt ikke uinteressant, det er endda nyttig viden for os alle i vores forsøg på at fatte fænomenet heksejægt. Problemet er naturligvis, at hvis vi afskaffer almindelige rettigheder for nogle og på forhånd stempler dem som ikke værdige dialogpartnere, hvem vil og hvordan skal vi så sikre vores egne rettigheder fremover når magthaverne bliver fascister som pludselig ser os som uværdige?

3.       Du, Birgit Bergløv, fremturer implicit med mordtrusler og anvender eksplicit trusler om, at du vil kunne komme til at begå ulovlige overfald, med fysisk legemsbeskadigelse til følge. En tankevækkende måde at debattere på i betragtning af, at der har været begået mord i Danmark, som følge af løgnagtige nabosladderhistorier netop om overgreb på et barn. Derfor  tillader jeg mig at kalde det du skriver for at gå afstumpethedens veje.

4.       Du forholder dig ikke til argumenter og indhold… så det virker som om du lukker for alt andet end det du selv har fantaseret dig frem til: Du skriver: "Jan Guillou er ikke fagfolk. Jan Guillou er journalist og forfatter. Jeg ved hvad fagfolk mener."

Faktum er, at hvad angår heksejagt er dr.phil. Gustav Henningsen en internationalt anset ekspert. Og Guillou har beskrevet fænomenet i en FAGBOG "Heksenes forsvarere" - for mere om sidstnævnte klik på: http://www.just-well.dk/guillou.htm . Og ikke mindst kan du lytte til dr.phil. Gustav Henningsen m.fl., eksperter, ved at klikke på:
http://www.just-well.dk/somvad.htm#Lyt  

Det bliver desværre sværere og sværere, i takt med strømmen af skriverier fra din hånd, at nægte dit nære slægtskab med den moderne, misantropiske heksejæger - for mere om sidstnævnte klik på:

http://www.minoritetspartiet.dk/ugebrev/ugebrev.php?aar=03&uge=14

Apropos:
Foruden allerede ovenfor nævnte Rune Engelbreth Larsen
- afviser alle nedenstående kendte kulturpersonligheder dagbladet Politikens/Seidenfadens "ret" til at kalde Troels Peter Schmidt "pædofil" når han ikke er det:

Forfatter, journalist og psykoterapeut Maria Marcus - klik på:

http://www.just-well.dk/maria_marcus_afviser.htm  

Formand for Landsforeningen for bøsser og lesbiske Søren Laursen - klik på:

http://www.just-well.dk/lbl.htm 

Forfatter og journalist på Weekendavisen Leif Blædel – klik på:

http://www.just-well.dk/anmeld2.htm

Forfatter og filminstruktør Christian Braad Thomsen – klik på:
http://www.just-well.dk/sochetz.htm

Forfatter og kinesiolog Hugo Hørlych Karlsen – klik på:
http://www.just-well.dk/karlsen.htm

Pressenævnet støtter Politikens ret til at lyve - Leif Blædel beretter:
Retssikkerhed - klik her

------------------------------------------------------------------------------

Læs Nyhedsavisens Internetsider:
Eksemplarisk anskuelses-undervisning i en heksejagt - et ellers vanskelig-forståeligt fænomen, læs Just-Wells redaktør Troels Schmidts indlæg  "KENDT OG NU TILLIGE BERYGTET" nedenfor: 

MERE OM 
BIRGIT BERGLØVS HEKSEJAGT
(= pseudonym Bitten2 på Nyhedsavisen)

Kære alle,

Som fortrinlig anskuelsesundervisning kunne vi alle se Birgit Bergløv (på Nyhedsavisen - klik her), Hardy Mathiasen (på Nyhedsavisen - klik her) og ”mihanep” (på Nyhedsavisen - klik her), demonstrerer for os alle hvad en heksejagt er:

Heksejagten kører hæmningsløst og aktuelt 

Men nu kan vi heldigvis se det hele i klarhedens lys, takket være dagbladet Informations aktuelle heksejagt serie EN TUR GENNEM MEDIEMØLLEN. Med sikkert klogskab til følge, læs Information fra d.  8. august 2007, for en beskrivelse af en lignende heksejagt, som den ført an på Nyhedsavisens Internet debatsider, af Birgit Bergløv og hendes medløbere.

Læs Information fra d. 8. august 2007 om EKSTRA BLADETS HEKSEJAGT på lægen Søren Ventegodt – Ekstra Bladet hængte lægen ud, som en ”Doktor Klam”.
 
Beviset på at Ekstra Bladet kørte ren heksejagt, dvs. benyttede sig af falske anklager og løgnagtige manipulationer, blev slået fast da Ventegodt blev pure frifundet :

Dagbladet Information d. 8. august 2007
Mødet med livets dystre kapitler
- Lægen Søren Ventegodt blev udråbt som ’Doktor Klam’ på forsiden af Ekstra Bladet. Og mistede sin karriere og gode rygte.

Information ser i serien 'Mediemøllen' 
på en række af de mediehistorier, der viste sig ikke at være tilstrækkeligt hold i, men som fik store konsekvenser for de mennesker, de handlede om.

FORUDEN ALLEREDE OVENFOR NÆVNTE RUNE  ENGELBRETH LARSEN 
- AFVISER ALLE nedenstående kendte kulturpersonligheder, implicit eller eksplicit, dagbladet POLITIKENs HEKSEJAGTs "ret" til at kalde Troels Peter Schmidt "pædofil" når han ikke er det:

Forfatter, journalist og psykoterapeut Maria Marcus - klik på:

http://www.just-well.dk/maria_marcus_afviser.htm  

Formand for Landsforeningen for bøsser og lesbiske Søren Laursen - klik på:

http://www.just-well.dk/lbl.htm 

Forfatter og journalist på Weekendavisen Leif Blædel – klik på:

http://www.just-well.dk/anmeld2.htm

Forfatter og filminstruktør Christian Braad Thomsen – klik på:
http://www.just-well.dk/sochetz.htm

Forfatter og kinesiolog Hugo Hørlych Karlsen – klik på:
http://www.just-well.dk/karlsen.htm

Læs Nyhedsavisens Internetsider:
Eksemplarisk anskuelses-undervisning i en heksejagt i aktion lige nu - et ellers vanskelig-forståeligt fænomen, læs Just-Wells redaktør Troels Schmidts indlæg  
"KENDT OG NU TILLIGE BERYGTET":

Birgit Bergløv (= pseudonym Bitten2 på Nyhedsavisen), plejehjemspædagog. Tidligere kunne man læse hendes Blog på:  http://avisen.dk/brugere/Bitten2.aspx ,

Hardy Mathiasen, førtidtspensionist, Blog. Tidligere kunne man læse hans Blog og indlæg på: http://avisen.dk/blogs/hardy/default.aspx ; og den anonyme ”mihanep”, ”projektleder”, Blog: http://avisen.dk/blogs/mihanep/default.aspx  

Læs Nyhedsavisens Internetsider:
Eksemplarisk anskuelses-undervisning i en heksejagt i aktion lige nu - et ellers vanskelig-forståeligt fænomen, læs Just-Wells redaktør Troels Schmidts indlæg  "KENDT OG NU TILLIGE BERYGTET" ved at klikke her

Boganmeldelser:

  1. Ny gammelbog - Tao Te Ching
  2. Ny bog af Agner Fog, Ph.D. Cultural Selection
  3. Af Karin Lützens nyeste bog  Byen tæmmes
  4. Preben Hertoft anmelder hele og Frie børn
  5. Maria Marcus - Forord
  6. Leif Blædel anmelder fra Incest til MEDIE-HETZ 
  7. Søren Brunbechs skandaløse "lektørudtalelse"

 

Læs gerne papir-udgaven af Fra Incest til Mediehetz,  som kan lånes gratis på Det Kgl. Bibliotek eller lige her:

For første gang læs Nu i flot Super PDF Format
Fra Incest til Medie-hetz  
- af forfatter Troels Peter Schmidt uddannet antipædagog ved Ballerup Fritidspædagog Seminarium - klik her


Bekæmp censur!  - Resist Censorship!:

 

Bloksbjerg:
 Ny bog af Leyla Tamer >>

Papà, posso giocare col tuo pisello?
Italiano ...
ecco qua!

Far, må jeg lege med din tissemand?

Heksenes forsvarere:
<<Ny bog af Jan Guillou


Dagbladet Politiken nægtede 
at optage dette indlæg for lovlig prostitution: 
Klik på Lovlig Prostitution

Jan Guillou er nu registreret
hos den svenske efterretningstjeneste. Ritzaus/Information 
2.juli,2003

Paranoia
Læs Hystories - Hysterical Epidemics and Modern Culture - boganmeldelse af Anne Knudsen i Weekendavisen

Preben Hertofts
Erindringer  
Christian Graugaard
Se og lyt til
Maria Marcus om
2 af hendes bøger
Pædofili-debatten
På den anden side
- en antologi
Fra incest til
 medie-hetz

Af Troels Peter Schmidt
Hele og frie børn
 - antipædagogik
Af Troels Peter Schmidt
Klik på Sexleksikon!
Klik på bogen!

Hjem